Til salgs
Lyst på minigris?

Råne, hvit med prikker
Råne, sort
Råne, sort med bless
Råne, sort med stjerne

Vår besetning blir drevet etter regler og normer som er for godkjente avelsbesetninger dvs vi vaksinerer mot, rødsjuke ,parvo og sanerer mot skabb. I tillegg får besetningen markkur 2-3 ganger i året. Minigrisene blir foret på kraftfor og vitamin/minerltilskud beregnet på svin. Besetningen er inspisert og godkjent av matilsynet/dyrevernnemda. Attest følger med ved kjøp av gris. Foreldredyra er nøye utvalgt med gemytt, helse og eksteriør (størrelse) i fokus. Ekte kanadiske minigrisunger veier ca 300 gr ved fødsel, ca 1-1,5 kg ved 8 uker og som fullvoksne ca 10 kg. Minigrisen kan bo inne og dresseres som en hund. I tillegg er de allergivennlige og er derfor et godt alternativ til hund for allergikere.

Grisungene blir levert med for til fem dager, vitamin/mineraltilskud til 6 månder, helseattest, stamtavle og et hefte hvor det står mange gode råd om foring, stell, oppdragelse osv. Alle råner blir kaserert med bedøvelse av dyrlege,attest følger med. Dette er nødvendig fordi ukastrerte råner kan være vanskelig å oppdra og kan lukte ubehagelig. Norkse regler krever at kastrering gjøres innen 4 uker etter fødsel, for at det skal være så humant som mulig.

Vi avler også noen få blandinger av kanadisk og nordisk minigris- disse blir rundt 15-20 kg fullvoksne.

Har 25 års erfaring med gris og 15 år med minigris. Er utdannet agronom, agroteknikker og har jobbet 12 år på landbruksskole i husdyravdelingene som røkter og lærer.


Ekte Kanadiske minigrisunger til salgs alle årstider!
Ta gjerne kontakt for å høre om vi har en ledig minigris eller evt for bestilling hvis det er et spesielt tidspunkt du skulle ønske deg en liten minigris.

 

Kanadisk minigrisunge

Ønsker du deg en minigrisunge?
Interessert? Ta kontakt!
Tlf. 33347113 - 98683618
Det er lettest å nå meg på mobil. Får du ikke svar så ringer jeg deg opp! Du kan også sende meg en tekstmelding eller mail så tar jeg kontakt.

Klikk her for veibeskrivelse!

Grisunger