Trenger du pass av minigrisen?

Vi får stadig vekk spørsmål ang feriepass av minigriser. Siden vi driver avl av minigriser, vil vi dessverre ikke ta imot fremmede griser pga evt. smittefare. Men det finnes hundepensjonater og dyrehoteller som tar i mot minigriser for feriepass. Det som er viktig når du skal sette bort minigrisen din på et slikt sted er at du først og fremst vaksinerer den.
De fleste steder forlanger dette. Dessuten bør du passe på at de har litt kunnskap om minigris og foring, slik at du slipper å komme tilbake til en "dverg flodhest" når ferien er over. Ta gjerne med en foringsplan og egen mat.

En av våre minigris kjøpere har åpnet et dyrehotell i Telemark som tar i mot bla minigriser.
Dette er et sted vi kan anbefale å plassere minigrisen når dere reiser på ferie ol.

Dalane Dyrehotell

Våre åpningstider:

man- fred 10.00 - 13.00 og 16.00 - 18.00
lørdag 10.00 - 13.00
søndag 12.00 - 15.00

Telefon: 35 96 15 31 - 907 69 222
Velkommen til Dalane Dyrehotell!
Dalane Dyrehotell ligger i naturskjønne omgivelser i Bambleskogen i Telemark. Det er lett og finne oss enten du kommer fra østlandet eller sørlandet, med avkjørsel fra E 18.

Her på Dalane Dyrehotell legger vi vekt på dyrenes individuelle behov slik at oppholdet hos oss skal bli mest mulig en "vanlig hverdag" og med kanskje noe attåt. For at hunden, katten, undulaten, marsvinet eller din venn skal skal ha det bra, skreddersyr vi oppholdet sammen med eier.

De ansatte på Dalane Dyrehotell har lang erfaring både med hund, katt og smådyr, Vi har erfaring med små og store hunderaser.
På Dalane er det forøvrig griser, geiter, sauer, høner, egne hunder og katter som trives i Bambleskogen. Som nevnt er vi veldig opptatt av at dyra skal ha det bra, så vi setter samarbeidet med eier veldig høyt.
Dalane Dyrehotell er et godkjent dyrehotell, hvor bl. annet veterinær kommer fast en gang i uken.